Levrek balığı Ispanak, cibes otu, krema, baharat, soya sos, soğan, biber ve ceviz ile pişirilip servis edilir.
Jumbo Karides, ızgarada pişmiş somon füme, domates ve sarımsaklı krema sosu ile servis edilir.
Yufka, pastırma, biber çeşitleri, maydanoz ve kaşar peyniri ile hazırlanıp özel sosla servis edilir.
Levrek balığı, kibrit patates, körili kremalı sos, tuz ile hazırlanıp sıcak güveçte servis edilir.
Levrek, mantar, kapya biber, taze soğan, kuş üzümü, safran ve krema ile pişirilip servis edilir.
Krep, deniz mahsülleri, ceviz, kaşar peyniri, yumurta, mısır gevreği, yağ ile hazırlanıp servis edilir.
Levrek balığı, kibrit patates, paprikalı kremalı sos, soya sosu, sebze çeşni ile hazırlanıp servis edilir.
Levrek balığı, beşamel sos, ıspanak, tuz, sweet chili sos ile hazırlanıp servis edilir.
Deniz mahsülleri, yufka, paprika sos ile hazırlanır. Sarmısaklı yoğurt ile servis edilir.
Ahtapot, karides, pavurya, kalamar, somon, levrek, domates, pul biber, kekik, tuz, taze soğan ile hazırlanıp sıcak güveçte servis edilir.
Baby Kalamar, zeytinyağ, tuz, un, dil peyniri, kaşar peyniri ve permasan peyniri ile hazırlanıp servis edilir.
Levrek balığı, ıspanak, patates, mantar, krema, köri sos, ekmek, safran ile hazırlanır.
Baby Kalamar, un yağ, tuz ile hazırlanır, ızgara cinbiber, ızgara sarımsak ile servis edilir.
Jumbo Karides, tel kadayıf, yağ ile hazırlanır, sweet chili sos ile servis edilir.
İri Karides, kapya biber, çarliston biber, arpacık soğan, sarımsak, cin biber, paprika sos, soya sos, pul biber, kekik, mantar, kokteyl domates ile servis edilir.
Karides, kapya biber, çarliston biber, soğan, sarımsak, domates, pul biber, kekik, kaşar ile hazırlanır.
Haşlanmış ahtapot ızgarada mühürlenir, tavada hazırlanmış soğan, kapya biber, sarımsak, cinbiber, kekik, soya sosu üzerine dökülerek servis edilir.
@kalamarbalikevi