Kalamar, karides, ahtapot, pavurya, deniz tarağı, krema, permasan peyniri
Levrek balığı takoz şeklinde kesilir unlanır tuzlanır temiz yağda kızartılır yanında roka, soğan, turp, patates ile servis edilir.
Levrek balığı kelebek şeklinde açılır ızgarada mühürlenir üzerine special sos ilave edilip fırına verilir yanında roka ve turp ile servis edilir.
İsteğinize göre tava, yağda kızartma olarak hazırlanabilir; yanında roka, soğan ve patates ile servis edilir.
İsteğinize göre ızgara olarak hazırlanabilir; yanında roka, soğan ve patates ile servis edilir.
İsteğinize göre pirzola, fileto, yanında roka, soğan ve patates ile servis edilir.
İsteğinize göre çatal ızgara, kapama olarak hazırlanabilir; yanında roka, soğan ve patates ile servis edilir.
İsteğinize göre tava, buğulama, fileto olarak hazırlanabilir; yanında roka, soğan ve patates ile servis edilir.
Tepside üzerine özel tereyağlı sos, içerisinde patates sarımsak, soğan ile servis edilir.
Haşlanmış ıstakoz, krema, köri, soya sosu ile pişirilip; altında patates püresi üzerinde kaşar ile servis ediliyor.
Izgara şeklinde, sebzeli kâğıtta hazırlanabilir; yanında roka, soğan ve patates ile servis edilir.
İsteğinize göre çatal ızgara, bütün olarak ızgara şeklinde hazırlanabilir; yanında roka, soğan ve patates ile servis edilir.
Izgara olarak hazırlanır; yanında roka, soğan ve patates ile servis edilir.
İsteğinize göre takoz ve tava olarak hazırlanabilir; yanında roka, soğan ve patates ile servis edilir.
İsteğinize göre tava, ızgara, tandır olarak hazırlanabilir; yanında roka, soğan ve patates ile servis edilir.
@kalamarbalikevi