Kalamar Balık | Deniz Ürünleri Restoranı


Adres: Çağlayan Mah. Lara Cad. No: 323/1, 07160 Muratpaşa / Antalya

Telefon: 0535 458 49 39

Ana Yemekler

Ana Yemekler

  • Kalamar Balık - Ana Yemekler
Kalamar Balık | Deniz Ürünleri Restoranı
icon

DENİZ MAHSULLERİ FETTUCİNİ

Kalamar, karides, ahtapot, pavurya, deniz tarağı, krema, permasan peyniri

Kalamar Balık | Deniz Ürünleri Restoranı
icon

KRAL YENGEÇ

Kral Yengeç

Kalamar Balık | Deniz Ürünleri Restoranı
icon

LEVREK TAKOZ TAVA

Levrek balığı takoz şeklinde kesilir unlanır tuzlanır temiz yağda kızartılır yanında roka, soğan, turp, patates ile servis edilir.

Kalamar Balık | Deniz Ürünleri Restoranı
icon

LEVREK TERLEME

Levrek balığı kelebek şeklinde açılır ızgarada mühürlenir üzerine special sos ilave edilip fırına verilir yanında roka ve turp ile servis edilir.

Kalamar Balık | Deniz Ürünleri Restoranı
icon

BARBUN TEKİR(TAVA)

İsteğinize göre tava, yağda kızartma olarak hazırlanabilir; yanında roka, soğan ve patates ile servis edilir.

Kalamar Balık | Deniz Ürünleri Restoranı
icon

FIRINDA SOMON

Fırın kağıdında sebzeli olarak pişirilip servis edilir.

Kalamar Balık | Deniz Ürünleri Restoranı
icon

PULLU LEVREK

Balığın pulu alınmadan pişirilip servis edilir.

Kalamar Balık | Deniz Ürünleri Restoranı
icon

MEZGİT FİLETO TAVA

Mezgit tavada pişirilir yanında yeşillik ve patates ile servis edilir.

Kalamar Balık | Deniz Ürünleri Restoranı
icon

İSTAVRİT TAVA

Taze istavrit kızgın yağda pişirilip garnitürü ile beraber servis edilir.

Kalamar Balık | Deniz Ürünleri Restoranı
icon

GRİDA IZGARA

İsteğinize göre ızgara olarak hazırlanabilir; yanında roka, soğan ve patates ile servis edilir.

Kalamar Balık | Deniz Ürünleri Restoranı
icon

KARADENİZ USULÜ LEVREK BUĞLAMA

Soğan, domates, levrek, sarımsak, maydonoz, tereyağ

Kalamar Balık | Deniz Ürünleri Restoranı
icon

LEVREK IZGARA FİLETO

İsteğinize göre pirzola, fileto, yanında roka, soğan ve patates ile servis edilir.

Kalamar Balık | Deniz Ürünleri Restoranı
icon

PARMAK MEZGİT TAVA

Kızarmış mezgit, domates, salatalık, cips

Kalamar Balık | Deniz Ürünleri Restoranı
icon

ÇİNEKOP KAPAMA

İsteğinize göre çatal ızgara, kapama olarak hazırlanabilir; yanında roka, soğan ve patates ile servis edilir.

Kalamar Balık | Deniz Ürünleri Restoranı
icon

FENER KAVURMA

Kavurma olarak hazırlanabilir; yanında roka, soğan ve patates ile servis edilir.

Kalamar Balık | Deniz Ürünleri Restoranı
icon

MEZGİT BUĞLAMA

İsteğinize göre tava, buğulama, fileto olarak hazırlanabilir; yanında roka, soğan ve patates ile servis edilir.

Kalamar Balık | Deniz Ürünleri Restoranı
icon

GRİDA TERLEME

Tepside üzerine özel tereyağlı sos, içerisinde patates sarımsak, soğan ile servis edilir.

Kalamar Balık | Deniz Ürünleri Restoranı
icon

ISTAKOZ (TERMİDOR -IZGARA - SÖĞÜŞ)

Haşlanmış ıstakoz, krema, köri, soya sosu ile pişirilip; altında patates püresi üzerinde kaşar ile servis ediliyor.

Kalamar Balık | Deniz Ürünleri Restoranı
icon

SOMON (IZGARA)

Izgara şeklinde, sebzeli kâğıtta hazırlanabilir; yanında roka, soğan ve patates ile servis edilir.

Kalamar Balık | Deniz Ürünleri Restoranı
icon

LÜFER (IZGARA)

İsteğinize göre çatal ızgara, bütün olarak ızgara şeklinde hazırlanabilir; yanında roka, soğan ve patates ile servis edilir.

Kalamar Balık | Deniz Ürünleri Restoranı
icon

DENİZ LEVREĞİ (IZGARA, TAVA)

İsteğe göre ızgara veya tava garnitür ile servis edilir

Kalamar Balık | Deniz Ürünleri Restoranı
icon

BARBUN (TAVA)

Tava olarak hazırlanabilir; yanında roka, soğan ve patates ile servis edilir.

Kalamar Balık | Deniz Ürünleri Restoranı
icon

DİL (ŞİŞ)

Roka, soğan ve patates ile servis edilir.

Kalamar Balık | Deniz Ürünleri Restoranı
icon

DİL (TAVA, IZGARA, MENÜYER, KAVURMA)

Izgara olarak hazırlanır; yanında roka, soğan ve patates ile servis edilir.

Kalamar Balık | Deniz Ürünleri Restoranı
icon

GRİDA (TAVA)

İsteğinize göre takoz ve tava olarak hazırlanabilir; yanında roka, soğan ve patates ile servis edilir.

Kalamar Balık | Deniz Ürünleri Restoranı
icon

KALKAN (TAVA IZGARA, TANDIR)

İsteğinize göre tava, ızgara, tandır olarak hazırlanabilir; yanında roka, soğan ve patates ile servis edilir.